CloudPiling

We combine geotechnical engineering & cutting-edge technology to get the most out of foundations

ir. Thomas Zwaenepoel & Michelle Vanhove
Founders CloudPiling

Scroll down

Wie we zijn

Digitalisering binnenbrengen in de bouwsector is een must. En laat dat net zijn wat softwarebedrijf CloudPiling doet met een tool die repetitieve (reken)processen automatiseert. Zo krijgen ingenieurs meer tijd en ruimte voor concept- en ontwerpwerk. Het doel is duidelijk: CloudPiling zet alles op alles om het volle potentieel van elke ingenieur te benutten. En dat komt niet alleen de ingenieurs zelf ten goede, ook ons als maatschappij.

Het ERP-pakket CloudPiling laat ingenieurs toe dubbel te besparen: op tijd, omdat in een minimum van tijd verschillende alternatieven berekend worden, en op materiaal, omdat de bouwkosten geoptimaliseerd worden. Met deze wereldwijd allereerste SaaS-webapplicatie voor de nichemarkt van diepfundeerders trekken de founders Thomas Zwaenepoel en Michelle Vanhove radicaal de kaart van digitalisering. Deze professionele én privépartners startten CloudPiling in mei 2020 op aan de spreekwoordelijke keukentafel, maar intussen werkt het bedrijf vanuit een gloednieuw kantoor.

CloudPiling
CloudPiling

Creating
efficiency

CloudPiling brengt op een ongeziene manier efficiëntie en snelheid in je bedrijf. Resultaat: concrete doelen worden niet opgeschoven, maar worden behaald. Bam!

CloudPiling

Solution
talk

CloudPiling zoekt als onafhankelijke partij naar de beste oplossing voor je bedrijf. Niet gaan, dat gaat niet.

CloudPiling

Nothing beats a true partnership

Geen monologen. We luisteren naar jullie noden en gaan daarmee aan de slag. Geen gebakken lucht bij ons (wel soms taart!), geen vooroordelen, geen verborgen agenda’s. Wat dan wel? Een partnership waar je gewoon jezelf kan zijn. Zonder filter én liefst met een stevige portie humor.

Be part of our
tech company

Wil je impact hebben? Ben je een lefgozer die durft indruisen tegen de norm? Iemand die zich comfy voelt bij onze lijfspreuk “no risk, no story”. Niet twijfelen, gewoon doen!

Samen in de
cockpit staan?

De juiste mensen zijn altijd welkom in ons team. Do you have what it takes? Laat je gegevens achter via ons formulier en wie weet leren we elkaar beter kennen in een f2f gesprek.

Ik ga akkoord met de privacy policy van CloudPiling.*
Solliciteer
Eén of meerdere velden bevatten een fout.

Bruggesteenweg 311A bus 21A
8830 Hooglede
BE 0746.725.497

Sluiten

Sluiten

Got questions?
We have answers.

Get in touch.

Ik ga akkoord met de privacy policy van CloudPiling.*
Verstuur
Eén of meerdere velden bevatten een fout.

Bruggesteenweg 311A bus 21A
8830 Hooglede
BE 0746.725.497

Terug naar boven