Stadsbader Contractors

Stadsbader Contractors is een toonaangevende multidisciplinaire speler in infrastructuur. Ze maken als operating company deel uit van de Stadsbader Group. Zowel publieke als private klanten kunnen beroep doen op hun expertises in spoor- en wegenwerken, tunnel- en bruggenbouw en industriële projecten. Deze expertises zijn het resultaat van decennia aan ervaring, en een doorgedreven focus op kwaliteit en innovatie. 

Naast kwaliteit, worden de 420 medewerkers gedreven door veiligheid, vakkennis en service. Met kantoren in Eke, Sint-Truiden, een hoofdkantoor in Neder-Over-Heembeek en een asfaltcentrale in Vinalmont verzekeren ze hun partners een landelijke dekking én nabije dienstverlening. 

Meest prijsgunstige oplossing als troef

“We kozen voor CloudPiling omwille van het feit dat de tool verschillende elementen integreert. Zo kunnen de sonderingen snel en overzichtelijk geïnterpreteerd worden, kan gerekend worden met een uitgebreide database van paaltypes en grondankers en kan de software verschillende varianten snel uitrekenen en vergelijken. Vooral dit laatste is voor ons als aannemer zeer interessant. Vaak willen we snel achterhalen welke uitvoeringsmethode de meest prijsgunstige zou zijn."

 

CloudPiling as an ideal solution

"Dankzij CloudPiling hoeven we niet langer de parameters meerdere keren in te geven in verschillende tools en rekensheets. We hoeven dit nu slechts éénmaal in te vullen, waarbij we tegelijk meerdere varianten kunnen doorrekenen.”

A glimpse of the future

Stadsbader Contractors is de eerste algemene aannemer in België die met CP werkt. Desondanks de initiële doelgroep diepfundeerders zijn, hebben we gedurende ons parcours gemerkt dat elk bedrijf die te maken heeft met ondergrondse infrastructuurwerkzaamheden, gebaat is met een efficiënte stabiliteitssoftware. Op heden zijn zowel aannemers, industriebouwers, diepfundeerders als studiebureaus in België en Nederland klant. 

Want to know more?

Curious about this case or would you like to know about what can be done for your company?
Make an appointment now.

  • Baron Ruzettelaan 7 bus 1
  • 8310 Brugge
  • Belgium
  • VAT 0746.725.497

developed with the support of
Flanders Investment and trade